Кухонні вентилятори
Вентилятор для вентиляції кухні та печей хоспер ресторану, їдальні, фастфуду та ін. Відцентровий кухонний вентилятор Вентс КСК призначений для видалення забрудненого гарячого повітря(до 100°С), що містить жир. Продуктивність до 7840 м3/год. Корпус шумоізольований мінеральною ватою. Для зручності сервісного обслуговування і миття вентилятора передбачено відкриття блока з двигуном та крильчаткою.
Відгуки
Відгуків ще немає
Vents-shop займається продажем вентиляційного обладнання від Вентс з 2007 року. На нашому сайті ви зможете купити кухонний вентилятор Вентс і додатково замовити комплектуючі до нього: зворотні клапани, шумоглушники та димарі. Додаткова інформація про продукт та комплектуючі доступна нижче або у наших менеджерів.
Використовуйте фільтрацію товарів для спрощення процесу вибору. Перед покупкою обов'язково вивчіть властивості та характеристики вентиляційного обладнання. У разі запитань звертайтесь до нас.
Вентилятор кухонний розроблений для видалення гарячого повітря, яке містить жир з витяжних систем вентиляції кухонь і печей Josper ресторанів, їдалень, кафе та інших приміщень. За допомогою такої системи можна легко видаляти повітря температурою до 100°С від кухонних парасолей.
Особливості
Конструкція має кілька переваг, які забезпечують їх ефективність. Блок двигун-крильчатка, який відкидається на шарнірах, забезпечує легкий доступ до внутрішнього простору корпусу для швидкого і зручного чищення. Крім того, сам корпус виконаний з оцинкованої сталі з мінеральною ватою завтовшки 50 мм, що дозволяє забезпечити ізоляцію від шуму і втрат тепла.
Двигун у цих вентиляторах не вимагає обслуговування та оснащений вбудованими термоконтактами з виводами для підключення до зовнішнього пристрою захисту від перегрівання. Крім того, дозволяється використовувати плавне або ступінчасте регулювання продуктивності, для чого необхідно придбати частотний регулятор або автотрансформатор.
Переваги використання вентилятора для ресторану
Вентилятори кухонні для видалення повітря через парасолі над місцем приготування їжі в ресторанах мають ряд переваг:
-
Допомагають видаляти дим, жир, вологість та запахи, забезпечуючи чистіше та свіжіше повітря на кухні та в ресторані.
-
Температура на кухні стає більш комфортною, що сприяє підвищенню продуктивності персоналу.
-
Допомагають дотримуватися гігієнічних стандартів та вимог до безпеки харчових продуктів, встановлених органами охорони здоров'я.
-
Зменшують накопичення жиру та бруду в повітрі, які можуть спричинити пожежу.
-
Мають енергоефективні мотори та технології управління швидкістю, що допомагає зменшити енергоспоживання та знизити витрати.
-
Очищене від запахів та диму повітря допомагає створити більш приємну атмосферу для відвідувачів ресторану.
-
Правильне вентиляційне обладнання може допомогти продовжити термін служби іншого кухонного обладнання, зменшивши навантаження від високих температур та корозії.
Монтаж та обслуговування
Монтаж досить простий — вони призначені для з'єднання з круглими повітроводами та кріпляться на стіну за допомогою кронштейнів. Підключення до електричної мережі здійснюється за допомогою клемної коробки, яка забезпечує зручне і безпечне підключення проводів. При підключенні необхідно дотримуватися правил електробезпеки й використовувати захисні пристрої, такі як автоматичні вимикачі, заземлення та інші.
Для ефективної роботи необхідно виконувати регулярне технічне обслуговування. Це містить в собі періодичне чищення внутрішніх деталей, перевірку роботи двигуна та системи регулювання швидкості, а також перевірку стану герметичного з'єднання з повітроводами.